Quantitative aptitude Bits

281.35+15×1.5=?

Ans:57.5

282.1984+523-?=1899

Ans:608

283.3+33+333+3.33=?

Ans:372.33

284.1,6,36,240,1960 ?

Ans:19660

285.12 14 17 13 8 14 21 13 4 ?

Ans:14

286.15 12 17 10 ? 8 21 6

Ans:19

287.In how many different ways can the letters of the word 'PADDLED' be arranged?

Ans:840

288.Vipul decided to donate 5% of his salary. On the day of donation he changed his mind and donated Rs 1687.50 which was 75% of what he had decided earlier. How much is Vipul's salary?

Ans:Rs 45,000

289.In how many different ways can the letters of the word 'ABSENT' be arranged?

Ans:6720

290.An amount doubles itself in 5 years with simple interest. What is the rate of interest p.c.p.a?

Ans:20

291.What will be the difference in simple and compound interest at the rate of 14% per annum on the sum of Rs. 2,500 after four years?

Ans:Rs. 322.4004

292.Find out the Wrong number in the given set 13 15 17 18 21 23

Ans:18

293.Find out the wrong number 12114 600 2428 7272 14550

Ans:2428

294.828 424 220 116

Ans:64

295.125% of 4875 +88.005 × 14.995=?

Ans:7415

296.127.001×7.998+6.05×4.001=?

Ans:1040

297.1010+36+187×20.05=?

Ans:3770

298.4 boys and three girls are to be seated in a row in such a way that no two boys sit adjacent to each other. In how many different ways can it be done?

Ans:144

299.36.15+71.58+6.33+2.71=?

Ans:116.77

300.216 × 5 + 102 × 4=?

Ans:1488